J.H. Kokzaal

De J.H. Kokzaal is genoemd naar Jan Hendrikus Kok, uitgever te Kampen. De grote boekenkast en diverse schilderijen en afbeeldingen aan de muur in deze zaal komen rechtstreeks van deze voormalige uitgever. De J.H. Kokzaal zaal bevindt zich net als de Dr. R.J. Damzaal op de eerste etage en is bereikbaar via de ballustradetrap in de hal.

Faciliteiten in de J.H. Kokzaal

De J.H. Kokzaal is met een afmeting van 7×6,50 meter één van de kleinere zalen in De Burgwal. De tafels en stoelen staan standaard in een vergaderopstelling voor zo’n 15 tot 20 personen. De zaal is daarmee zeer geschikt voor vergaderingen en andere zakelijke gezelschappen. Natuurlijk kunt u voorzien worden van koffie en thee en kunt u gebruik maken van de toiletten.

Nieuwsgierig geworden?

U bent van harte welkom om een keer te komen kijken. Wanneer u één of meer zalen wilt huren, kunt u met ons contact opnemen per mail (info@deburgwal.com) of telefonisch (038 2022 740). Wij kunnen dan de door u gewilde datum/data afstemmen, eventueel een optie verstrekken en aan de hand van uw wensen nader overleggen.