Frouwe Venemazaal

De Frouwe Venemazaal is vernoemd naar Frouwe Venema, de vrouw van dominee Hendrick de Kock, en bevindt zich op de begane grond aan het einde van de hal. Deze zaal is zeer geschikt voor recepties, familiebijeenkomsten, koorrepetities en viering. Tijdens concerten is deze ruimte geschikt als pauzeruimte voor koren en orkesten.

Faciliteiten in de Frouwe Venemazaal

De Frouwe Venemazaal (12,,5 x 8,5 meter) heeft capaciteit tot 80 zitplaatsen die zowel in een vergader- als in een theateropstelling kunnen worden neergezet. Samen met de naastgelegen hal (4,5 x 11,5 meter) zijn ontvangsten tot ca. 125 personen mogelijk. De Frouwe Venemazaal heeft een directe verbinding met de keuken en openslaande deuren naar onze (stads)tuin. Een beeld- en geluidinstallatie is aanwezig en ook een piano staat voor u klaar.

Nieuwsgierig geworden?

U bent van harte welkom om een keer te komen kijken. Wanneer u één of meer zalen wilt huren, kunt u met ons contact opnemen per mail (info@deburgwal.com) of telefonisch (038 2022 740). Wij kunnen dan de door u gewilde datum/data afstemmen, eventueel een optie verstrekken en aan de hand van uw wensen nader overleggen.