Vergaderen in de Burgwal

Op een centrale plek in Kampen, op loopafstand van het treinstation, vindt u onze prachtige voormalige Burgwalkerk. Naast de voormalige kerkzaal is onze rond 1925 gebouwde zalen- en vergadercentrum. Gebouwd in de stijl van het interbellum heeft het een heel andere uitstraling. De Burgwal beschikt hiermee over vijf zalen die te huur zijn, waarvan drie zeer geschikt zijn voor vergaderingen.

Goede gesprekken op een inspirerende locatie

De Ds J. Overduinzaal, de J.H. Kokzaal en de Dr R.J. Damzaal zijn onze drie zalen die zeer geschikt voor vergaderingen. Zij bevinden zich op de begane grond en op de eerste etage, bereikbaar via de balustrade vanaf de centrale hal. In deze zalen is ruimte voor een vergaderopstelling voor 15 tot 20 personen. De Dr. Damzaal beschikt bovendien over een eigen keukenblok voor koffie en thee.

Vergaderen in de Burgwal betekent:

– Een inspirerende, rustige omgeving aan de gracht
– Centraal gelegen, op loopafstand van Station Kampen
– Samenkomen in de Ds J. Overduinzaal, J.H. Kokzaal of de Dr R.J.Damzaal
– Vergaderopstellingen voor 15 tot 20 personen
– Op de begane grond of op de eerste etage
– Eigen keukenblok voor koffie en thee (Dr R.J. Damzaal)

Nieuwsgierig geworden?

U bent van harte welkom om een keer te komen kijken. Wanneer u één of meer zalen wilt huren, kunt u met ons contact opnemen per mail (info@deburgwal.com) of telefonisch (038 2022 740). Wij kunnen dan de door u gewilde datum/data afstemmen, eventueel een optie verstrekken en aan de hand van uw wensen nader overleggen.