Trouwen in de Burgwal

Jullie bruiloft in een prachtige neoklassieke kerk in Kampen? Dat kan bij de Burgwal! Gelegen in hartje Kampen, op loopafstand van Station Kampen, vind je een prachtige inspirerende locatie met een intieme sfeer. Wij beschikken over (zit)plekken tot maar liefst 500 personen, maar door de indeling van de zaal voelt het ook met een kleiner gezelschap knus en intiem. Met eigen keukenfaciliteiten en foyer, moderne digitale voorzieningen en de diverse zalen in de Burgwal kan jullie huwelijksbevestiging zo worden georganiseerd zoals jullie voor ogen hebben.

Van alle (digitale) gemakken voorzien

De Burgwal beschikt over moderne beeld- en geluidsfaciliteiten. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om muziek te draaien, een presentatie te tonen of de volledige huwelijksbevestiging te streamen. Ook hangen er meerdere schermen die gebruikt kunnen worden. Liever live-muziek? De Burgwal beschikt over meerdere instrumenten – waaronder orgel, piano en klavecimbel – die gebruikt kunnen worden. Met onze prachtige intieme Burgwalzaal en de naastgelegen Frouwe Venemazaal kunt u zowel uw huwelijksbevestiging als uw receptie in De Burgwal vieren.

Trouwen in de Burgwal betekent:

– Centraal gelegen, op loopafstand van Station Kampen
– Inspirerende locatie met een intieme sfeer
– Plek voor huwelijksbevestiging (Burgwalzaal) en/of receptie (Frouwe Venemazaal)
– (Zit)plekken tot maar liefst 500 personen!
– Moderne beeld- en geluidsfaciliteiten, waaronder streaming
– Diverse instrumenten (orgel, piano, klavecimbel) aanwezig
– Eigen foyerruimte, toiletten en keukenfaciliteiten

Nieuwsgierig geworden?

U bent van harte welkom om een keer te komen kijken. Wanneer u één of meer zalen wilt huren, kunt u met ons contact opnemen per mail (info@deburgwal.com) of telefonisch (038 2022 740). Wij kunnen dan de door u gewilde datum/data afstemmen, eventueel een optie verstrekken en aan de hand van uw wensen nader overleggen.