Koorrepetitie of -uitvoering in de Burgwal

Op zoek naar een passende, inspirerende locatie voor uw koorrepetities of -uitvoeringen? Zoek dan niet verder! Al veel verschillende koren hebben hun weg gevonden naar de Burgwal als plek om te repeteren in onze flexibele Frouwe Venemazaal of om een uitvoering te geven in de Burgwalzaal met zijn uitmuntende akoestiek.

Van alle (digitale) gemakken voorzien

De Burgwal beschikt over moderne beeld- en geluidsfaciliteiten. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om teksten te projecteren op de muur of de volledige kooruitvoering te streamen. Ook hangen er meerdere schermen die gebruikt kunnen worden. Liever live-muziek? De Burgwal beschikt over diverse instrumenten – waaronder orgel, piano en klavecimbel – die gebruikt kunnen worden. Met onze prachtige intieme Burgwalzaal en de naastgelegen Frouwe Venemazaal kunt u zowel uw uitvoering als de repetities in de Burgwal laten plaatsvinden.

Uw koorrepetitie of -uitvoering in de Burgwal betekent:

– Centraal gelegen, op loopafstand van Station Kampen
– Uitmuntende akoestiek (Burgwalzaal) of flexibiliteit (Frouwe Venemazaal)
– (Zit)plekken tot maar liefst 500 personen!
– Moderne beeld- en geluidsfaciliteiten, waaronder streaming
– Diverse instrumenten (orgel, piano, klavecimbel) aanwezig

Nieuwsgierig geworden?

U bent van harte welkom om een keer te komen kijken. Wanneer u één of meer zalen wilt huren, kunt u met ons contact opnemen per mail (info@deburgwal.com) of telefonisch (038 2022 740). Wij kunnen dan de door u gewilde datum/data afstemmen, eventueel een optie verstrekken en aan de hand van uw wensen nader overleggen.