Huur de Burgwal

De Burgwal is als Huis van muziek en verdieping ook een huis van gastvrijheid.  Een gemotiveerd team van vrijwilligers staat klaar om u te ontvangen. Uitgangspunt voor ons is dat onze gasten zich op hun gemak voelen. Wij denken daarbij liever in mogelijkheden dan in onmogelijkheden. De zalen van  De Burgwal – drie op de begane grond en twee op de eerste verdieping – zijn in 2019 gerenoveerd en opnieuw ingericht.

Uw huwelijk, receptie, koorrepetitie of vergadering in De Burgwal?

De Burgwal beschikt over vijf zalen die ingezet kunnen worden voor verschillende doelen. Denk aan concerten, koorrepetities en -uitvoeringen, vieringen, huwelijken, afscheidsbijeenkomsten, familiebijeenkomsten en vergaderingen. De wensen van onze gasten staan altijd centraal. Koffie, thee en andere drankjes verzorgen wij graag. Voor hapjes en maaltijden werken wij samen met plaatselijke leveranciers.

Van 15 tot 500 personen; De Burgwal biedt voor elk wat wils

De zalen van De Burgwal hebben allemaal hun eigen kenmerken en faciliteiten. Dat maakt dat we iedereen van dienst kunnen zijn. Van 15 personen tot 500 personen, met of zonder catering, voor een feestelijke trouwceremonie of als inspirerende plek om te vergaderen. De zalen van de Burgwal bieden voor elk wat wils:

Burgwalzaal

Frouwe Venemazaal

Ds J. Overduinzaal

J.H. Kokzaal

Dr R.J. Damzaal

Wij denken graag met u mee!

Wanneer u één of meer zalen wilt huren, kunt u met ons contact opnemen per mail (info@deburgwal.com) of telefonisch (038 2022 740).

Wij kunnen dan de door u gewilde datum/data afstemmen, eventueel een optie verstrekken en aan de hand van uw wensen nader overleggen. Het is altijd mogelijk het gebouw te komen bekijken voordat u een (definitieve) beslissing neemt.

Aarzel niet ons te benaderen! De Burgwal biedt veel mogelijkheden!